Beleidsplan

Beleidsplan

                                   

 • Beleidsplan:

  Inleiding: Dit beleidsplan beschrijft de strategieën van de ANBI CDB voor de komende vijf jaar. De ANBI heeft als missie om de verkeersveiligheid in China te bevorderen door het verbeteren van de kwaliteit van rijopleidingen en het promoten van veilig rijgedrag. Dit beleidsplan richt zich op de belangrijkste activiteiten van de ANBI.

  Strategieën:

  1. China heeft het grootste aantal bestuurders ter wereld en wij hechten veel waarde aan het contact met de relevante instanties op het gebied van rijopleidingen in China. Sinds 2019 nemen wij jaarlijks deel aan het internationale rijopleidingsforum van China. We sturen vertegenwoordigers van onze stichting naar China om toespraken te houden en de Nederlandse rijopleidingsfilosofie te delen met de Chinese opleidingsinstanties. Tegelijkertijd analyseren we de Chinese onderwijsmethoden voor rijopleidingen en halen we daaruit inspiratie.
  2. Er zijn veel Chinese bestuurders met rijervaring in China die nu in Nederland of Europa wonen. Deze bestuurders wisselen hun Chinese rijbewijs om voor een Nederlands rijbewijs. Dit veroorzaakt onveilige situaties vanwege de verschillende rijgewoonten. De CDB organiseert online en offline evenementen om het rijgedrag van Chinese bestuurders aan te passen aan de Nederlandse/Europese regels.

  3. Een netwerk van Nederlandse experts met meer dan 20 jaar werkervaring in de autowereld opzetten om onze opleidingsmogelijkheden te verzorgen.
  4. Onze online en offlinekanalen regelmatig evalueren en herzien om ervoor te zorgen dat we onze doelstellingen bereiken en onze missie effectief uitdragen. 
  5. Financiële planning:De ANBI “C.B.D” zal haar inkomsten voornamelijk genereren door middel van donaties van individuen, organisaties en bedrijven die onze missie ondersteunen.  We zullen ook proberen subsidies te verkrijgen voor specifieke projecten.                                                                                                              

                        Chines Driver’s Bevordering Stichting 27 maart  2023